За Кондов ЕкоПродукция

Създадена с идеята за малко семейно предприятие, фирма Кондов Екопродукция придобива водеща роля в млекопреработването в Северна България с фокус върху висококачествените продукти, още от началото на своето съществуване. Кондов Екопродукция е един от лидерите на био производството в България.
Нашите успехи от 1991г. насам са резултат на неспирни усилия в посока на подобрение и непрекъснато надграждане на базата на основни ценности:
 
– Хармония: Производството е в хармония с околната и социална среда;
 
– Традиции: Вековният опит в българското животновъдство и млекопреработване, както и благоприятният климат, са солидна основа за нашето развитие; 
 
– Технологии: Висококачественото производство на хранителни продукти изисква дисциплина и постоянно практическо и технологично усъвършенстване.
 

Защо “Eко”-продукция?

Името на предприятието е естествено свързано с чистата природа на Троянския Балкан – съществува от десетилетия преди понятията “органично”, “био”, “eко” и т.н. да придобият широка популярност.

Защо предимно продукти от овче и козе мляко?

Фокусираме се върху традиционни български и европейски сирена с висока добавена стойност. Овчето и козето мляко са с доказано полезни хранителни качества и предпочитани заместители на кравето мляко, и за хора страдащи от слаба поносимост към лактозата. 

Къде можете да намерите нашите продукти?

По-голямата част от продукцията ни реализираме на международни пазари с посредничеството на местни дистрибутори. Присъствието ни в България се увеличава постоянно – можете да намерите нашите продукти в по-големите вериги и специализирани магазини за био продукти. 

Пазари

Над 90% от продукцията ни е предназначена за пазарите извън България.

Европейски пазари

В настоящия момент присъстваме на европейските пазари в Германия, Франция, Холандия, Швеция, Румъния, Гърция, Белгия, Австрия и Великобритания.

Партньори в целия свят

От 1993 г. нашите продукти се изнасят за САЩ. Търгуваме и с партньори от Австралия, Нова Зеландия, Кувейт и други страни.

Българският пазар

Продукцията, предназначена за българския пазар, се увеличава постоянно, като основният фокус се поставя върху сирената, сертифицирани като органичниг.

Сертификати

Lloyd`s Register LRQA
Certificate of approval according IFS food version 6
BG–BIO-07, EU Agriculture

Certified according to USDA / NOP

Certified according to EC regulation No 889/2008 and EC Regulation No 834/2007

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!