За Млякото

Дарове на ПРИРОДАТА – ПРЕДПОСТАВКА ЗА 100% КАЧЕСТВО

Зелените ливади, които покриват склоновете на Стара планина със сочните си треви, са не само удоволствие за окото. Те са и в основата на селското стопанство и на млекопроизводството, което в продължение на векове е традиция и местен поминък.

Планинските поляни и високите планински пасища се поддържат почти естествено и осигуряват достатъчно пространство, както и най-подходящия фураж, 100% без ГМО. Те са дом на специално разнообразие от пикантни билки, треви и ароматни ливадни цветя, които отекват в свежия и автентичен вкус на нашите продукти.

ОРГАНИЧНОТО МЛЯКО – НАЙ-ИСТИНСКОТО МЛЯКО

Био“ фермерите отглеждат млечните овце и кози с изразено хуманно отношение и уважение към околната среда. В големите пасища животните се движат свободно, което им спестява стрес и им позволява социализация, важна за тяхната безопасност. „Био“ животните се хранят с пресни треви. Всеки ден те имат свободен достъп до тревни площи, освен през зимата, когато се хранят с растения, които се произвеждат до голяма степен във фермата, без химически торове или пестициди.

Сертификати

Lloyd`s Register LRQA
Certificate of approval according IFS food version 6
BG–BIO-07, EU Agriculture

Certified according to USDA / NOP

Certified according to EC regulation No 889/2008 and EC Regulation No 834/2007

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!